top of page
About Wieke
2023_tekst banners met quotes3.jpg

ABOUT WIEKE

Altijd op zoek naar inspiratie die de wereld mooier maakt!

Dat is wat ik het liefst doe: op zoek naar mooie dingen, maar vooral op zoek naar een beleving, iets waar mijn ogen van aangaan. Van een goede kop koffie dat verrassend gepresenteerd wordt tot een verblijf in een boutique hotel waar alles tot in de puntjes klopt. Het liefst reizend door Nederland, door Europa of over de wereld, op bezoek bij vrienden die ik in mijn twee buitenland avonturen heb ontmoet. Als tiener mocht ik een jaar naar een high school in McCook, Nebraska en na dat ik de opleiding bedrijfscommunicatie aan de NHTV had afgerond, heb ik mij een jaar laten inspireren door alles wat Manhattan te bieden heeft.  

Terug in Nederland heb ik ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt als communicatie coördinator op de PR & Marketing afdeling van Satelliet Meubelen. Altijd al was ik bezig met interieur, maar hier is mijn liefde voor styling en hospitality nog verder gegroeid. De combinatie van merkbeleving, presentatie en communicatie was (en is) waar mijn hart steeds sneller van ging kloppen dus besloot ik de opleiding Interieurstyling aan Academie Artemis te gaan doen. 2018 werd het jaar om de wereld kennis te laten maken met Wieked Styling. 

New York is en blijft trouwens mijn favoriete stad waar ik graag op zoek ga naar nieuwe hotspots. Dichter bij huis bezoek ik graag de plaatselijke horeca met vrienden, duik ik de natuur in met mijn gezin of ben ik thuis aan het klussen, want als stylist ontdek je altijd weer nieuwe dingen waarmee ik mijn persoonlijke wereld ook mooier blijf maken! 

bottom of page