top of page
Domino's Leiden
Domino's Alblasserdam
Domino's Nijmegen Daalseweg
Domino's Antwerpen Wilrijk
Domino's Kerkrade Roda JC
Domino's Harlingen

Afstyling Interieur
Domino's Pizza 

Opdracht

Het afstylen van de nieuwe Domino's Pizza winkels in Nederland, België & Luxemburg binnen de thema's Urban en Atmosphere. 

Binnen deze concepten zorgt Wieked Styling ervoor dat de winkels een beleving worden. Door middel van accessoires komen de winkels tot leven. Denk hierbij aan het decoreren van kasten, het vullen van plantenbakken, het decoreren van de tafels, het ophangen van diverse items aan de wand en het plaatsen van planten voor de ramen. 

 

Voor de styling van de winkels doet Wieked Styling de concept- en budgetbewaking, evenals de inkoop en uitvoer.  Hiermee wordt Domino's volledig ontzorgt en kunnen zij zich richten op de voortgang van de bouw en de opstart van de winkels.

" Bij Domino's gaat het om het totaal plaatje. Van verse deegbol tot pizza, van (online) bestelling tot bezorging of het in ontvangst nemen in de winkel van de order. Mede door Wieke's inbreng mbt styling wordt het totaalplaatje een beleving en is styling een essentieel onderdeel in onze huidige winkels geworden."

Ronald Dekker - Global Head of Brand Design

Domino's Pizza Enterprises

bottom of page