top of page
Citizen M | Boost room
Citizen M | Boost room
Citizen M | Boost room
Citizen M | Boost room

Food en foto styling

CitizenM BOOST ROOM

Opdracht

Ontwikkel een ruimtelijk concept en een inspirerende fotoserie ter promotie van ‘het nieuwe overnachten/eten’ voor ‘de nieuwe ouderen 2020’ voor CitizenM.

Concept Boost Room

50 plussers ondernemen steeds meer actie om gezond te blijven, met name door gezonder eten, meer bewegen, ontspannen en vitamines. Niet alleen thuis maar ook op vakantie, iets wat deze koopkrachtige groep steeds meer doet. In de BOOST ROOM kunnen de 50 plussers genieten van inspanning, ontspanning en een gezonde snack zonder dat ze daarvoor hun kamer hoeven te verlaten. Diverse sporten, zoals yoga, lopen en fitness kunnen via de virtuele trainingen gevolgd worden. Ook aan de wat nostalgischere sporten is gedacht zoals optrekken aan de rekstok of ringen. Tevens er gaat niks boven een baantje trekken in de zwemspa waarin daarna kan worden ontspannen door te floaten of te bubbelen.

Tot rust komen kan ook in de luxe stoomdouche. Om vervolgens de holy triangle te completeren door een gezonde snack of een sapje welke bij wijze van mini-bar wordt aangeboden. 

Fotografie Allard Timmermans

bottom of page