top of page

Food en Foto styling
SLA-tje | EET

SLA-tje, het SLA-lokaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd is de kleine broer van SLA. Spelenderwijs leren kinderen hier alles over hoe en wanneer gewassen verbouwd worden, wanneer ze groeien en wat voor lekkere dingen je hiermee kunt maken. Onder de noemer EET. SPEEL. LEER. worden er diverse activiteiten aangeboden waarbij kinderen aan de slag gaan. 

EET:

Aan de slag met kleurrijke soepjes en sapjes in het kinderkookcafe, maar ook taartjes en toetjes en andere gezonde snacks.Van te voren kijken we in de kassen welke gewassen we gaan gebruiken en mocht er iets in de oven moeten dan wordt de tijd gebruikt voor een andere activiteit, bijvoorbeeld het bestempelen van tassen. Uiteraard wordt alles geproefd! 

Fotografie Paul Jespers

"Wieke voegt de juiste sfeer toe om het beeld helemaal kloppend te maken"

"Als Wieke meewerkt aan een shoot hoef ik me als fotograaf geen zorgen te maken op de set en kan ik me volledig focussen op de fotografie. Wieke voegt de juiste sfeer toe om het beeld helemaal kloppend te maken. Ze is niet alleen erg prettig om mee te werken, ze is goed voorbereid, enthousiast en altijd op de hoogte van de laatste trends.

Haar deskundige blik is een fijne aanvulling tijdens de fotografie en absoluut een meerwaarde bij een shoot."

Paul Jespers |  Fotograaf

bottom of page