top of page
About Wieked
2023_tekst banners met quotes2.jpg

About Wieked

Jouw wereld een beetje mooier maken door verrassend te ontwerpen!

 

Hét motto van Wieked Styling! Dat klinkt eenvoudig, maar er gaat een hoop aan vooraf! Om tot een concept te komen, heb ik eerst een antwoord nodig op een heleboel vragen. Vragen zoals: Voor wie maak je iets?  Wat wil je bereiken? Wat is de functionaliteit? Waar loop je tegenaan? Wat voor gevoel wil je creëren? Al die antwoorden samen vormen de basis voor een nieuw verhaal met een unieke sfeer. Vorm, kleur en materiaal volgen dan vanzelf om uiteindelijk jouw wereld een beetje mooier te maken!

Kenmerkend voor de Wieked-stijl zijn de toepassing van natuurlijke materialen en veel groen, een combinatie van oud en nieuw, maar vooral het toevoegen van een funfactor. Je wilt mensen verrassen en een glimlach op het gezicht toveren!

Ga je met Wieked Styling aan de slag, kun je er zeker van zijn dat de opdracht met passie en betrokkenheid wordt uitgevoerd. Met een hands-on-mentaliteit zorg ik ervoor dat alle ambities, die we van tevoren gedefinieerd hebben, tot op het laatste detail op een vakkundige manier gerealiseerd worden!

 

Wieked is natuurlijk een knipoog naar Wicked: Wieke-d.

Wil je meer lezen over wie ik ben en hoe Wieked is ontstaan? ​

bottom of page