top of page
Concept en Styling in Hospitality
2023_tekst banners met quotes6.jpg

INTERIEUR DESIGN IN HOSPITALITY

Bij Hospitality denk je in eerste instantie misschien alleen aan horeca, maar voor mij betekent Hospitality: daar waar je gasten ontvangt. Denk aan hotels, restaurants en cafés, maar ook zeker in winkels/showrooms, kantoren, scholen, zorginstellingen en leisure omgevingen. Mijn streven is een holistische ervaring te bewerkstelligen, waarbij de fysieke omgeving, communicatieve uitingen en producten naadloos op elkaar aansluiten. Ik hecht er veel waarde aan om samen te werken met bedrijven die zich richten op het creëren van een onvergetelijke beleving voor hun gasten en die zichzelf ten doel stellen om de verwachtingen te overtreffen.

 

Om tot de ultieme beleving te komen, is het van belang om eerst uitgebreid stil te staan bij een aantal belangrijke vragen. Vragen zoals: "Voor wie ben je iets aan het creëren?", "Wat zijn je beoogde doelen?", “met welk gevoel wil je dat een gast de ruimte verlaat?”. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de functionaliteit van de ruimte en eventuele uitdagingen waar je tegen aan kunt lopen. Aan de hand van deze grondige inventarisatie en lijst van wensen wordt de basis gelegd voor een nieuw concept met een unieke en onderscheidende sfeer. Vorm, kleur en materiaal zullen hierdoor vanzelf volgen, waardoor uiteindelijk jouw wereld een beetje mooier wordt gemaakt!

​ 

De Wieked-stijl valt op door het gebruik van natuurlijke materialen en een overvloed aan groen, de harmonieuze samensmelting van oud en nieuw, en bovenal het element van plezier. Het doel is om mensen te verrassen en een glimlach op het gezicht te toveren! Interieur design kent vele facetten, maar voor mij is conceptontwikkeling een van de belangrijkste. Deze aanpak heeft invloed op diverse aspecten, waaronder ruimtelijke inrichting, communicatie-uitingen en evenementen. Wieked Styling kan je helpen zowel met een deel of met het hele plaatje, waardoor de merkbeleving in al haar aspecten wordt versterkt.

 

“Het doel is om mensen te verrassen en een glimlach op het gezicht te toveren!”

bottom of page