top of page
Concept en Styling in Hospitality
tekst banners met quotes7.jpg

CONCEPT EN STYLING IN HOSPITALITY

Bij Hospitality denk je in eerste instantie misschien alleen aan horeca, maar voor mij betekent Hospitality daar waar je gasten ontvangt. En dat is natuurlijk in hotels, restaurants en cafes, maar ook zeker in winkels/showrooms, kantoren, scholen, zorginstellingen en leisure omgevingen. Niets vind ik leuker dan een unieke totaalbeleving creëren waarbij de fysieke omgeving, communicatie uitingen en producten allemaal samenkomen. Graag werk ik dan ook samen met bedrijven die bezig zijn gasten mee te willen nemen in de beleving en de verwachtingen te overtreffen. 

 

Om tot die beleving te komen, heb ik eerst een antwoord nodig op een heleboel vragen. Vragen zoals: Voor wie maak je iets?  Wat wil je bereiken? Wat is de functionaliteit? Waar loop je tegenaan? Wat voor gevoel wil je creëren? Al die antwoorden samen vormen de basis voor een nieuw verhaal, een concept met een unieke sfeer. Vorm, kleur en materiaal volgen dan vanzelf om uiteindelijk jouw wereld een beetje mooier te maken!

Kenmerkend voor de Wieked-stijl zijn de toepassing van natuurlijke materialen en veel groen, een combinatie van oud en nieuw, maar vooral het toevoegen van een funfactor. Je wilt mensen verrassen en een glimlach op het gezicht toveren!

Styling kent meerdere takken van sport. Voor mij is de conceptontwikkeling er daar een van en dat werkt oa door in ruimtes, in communicatie uitingen en op events. Wieked Styling kan je helpen zowel met een deel of met het hele plaatje zodat je de merkbeleving in alles voelt!  

bottom of page