top of page
Eventstyling
Eventstyling

EVENTSTYLING

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je er zeker van zijn dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor jouw gasten? 

Of het nu gaat om een beursstand, bedrijfsfeest, jubileum of festival, ik help graag bij het creëren van een unieke en stijlvolle ambiance die past bij het thema of doel van het evenement. De perfecte setting en een indrukwekkende beleving voor jouw gasten of bezoeker.

 

Bij evenementen en beurzen is het van essentieel belang om het gewenste gevoel te bepalen dat de gasten moeten ervaren bij het verlaten van de stand of het evenement. Welke indruk wil je achterlaten bij de bezoeker? Wat wil je dat ze spontaan doorvertellen aan anderen? 

Vanuit daar duiken we dieper het concept in en gaan we aan de slag. 

 

Pop-up/marketing

Een pop-up concept is hot! Het is dé manier om jouw brand te boosten en jouw klanten te verrassen met een unieke experience. Het is niet alleen een perfecte manier om je merkbekendheid te verhogen, maar ook om jouw nieuwe producten te lanceren en nieuwe markten te testen. Of juist door gasten compleet te verrassen door een tijdelijk restaurant of hotelkamer te maken op een locatie waarvan ze dat niet verwacht hadden. Daarbovenop is het ook nog eens een budgetvriendelijke manier om sales te genereren, zonder dat je hoeft te investeren in een dure permanente locatie. Reden genoeg om samen te kijken naar de meest stijlvolle manier om jouw pop-up presentatie vorm te geven.

 

Let’s pop-up your event!

 

Heb je hulp nodig bij het vormgeven van je evenement? Ik werk samen met diverse professionele partijen en kan desgewenst de gehele organisatie op me nemen. Of is het evenement al grotendeels opgezet en zoek je nog naar de finishing touch? In dat geval ben ik er graag bij om je te helpen.

Nieuwsgierig hoe ik jouw evenement omtover tot een succes? Laten we een keer kennismaken!

bottom of page