top of page
Fotostyling trendwaaier Inretail

FOTOSTYLING

Om de juiste boodschap te vertellen met een beeld, is styling allesbepalend.  

Als fotostylist werk ik vanuit een concept. Dat werk ik uit in composities zodat er een storyboard ontstaat, passend in de juiste sfeer. Ter voorbereiding op de shoot maak ik een selectie van locaties, producten, meubilair, decoratie, enz. afhankelijk van de opdracht. Tijdens de opname werk ik graag nauw samen met een fotograaf om zo tot een perfecte foto te komen.

Het kan ook zijn dat er al een concept ligt vanuit bijvoorbeeld een reclamebureau of je wilt als fotograaf graag extra expertise. Ook dan ben je aan het juiste adres. We kunnen samen de puntjes op de i zetten in de voorbereiding en om vervolgens tijdens een shoot de beste composities te creëren.

Ga je met Wieked Styling aan de slag, kun je er zeker van zijn dat de opdracht met passie en betrokkenheid wordt uitgevoerd. Met een hands-on-mentaliteit zorg ik ervoor dat alle ambities, die we van tevoren gedefinieerd hebben, tot op het laatste detail op een vakkundige manier gerealiseerd worden met prachtfoto's als resultaat! Deze beelden kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld een nieuwe catalogus, een magazine, folder, website of sociale media.

Heb je vragen of wil je graag samenwerken? 

bottom of page