top of page
Fotostyling trendwaaier Inretail

FOTOSTYLING

Een goed gestyled beeld vertelt meer dan duizend woorden.

 

Als fotostylist werk ik vanuit een creatief concept, waarbij ik met zorgvuldigheid composities samenstel die passen bij de gewenste sfeer. Dit werk ik uit tot een storyboard en ter voorbereiding op de shoot maak ik een zorgvuldige selectie van locaties, producten, meubilair, decoratie en andere elementen die passen bij de opdracht. Tijdens de opnames vind ik het belangrijk om nauw samen te werken met de fotograaf om zo het perfecte eindresultaat te creëren.

 

Indien er reeds een concept is aangeleverd door bijvoorbeeld een reclamebureau, of als je als fotograaf op zoek bent naar extra expertise, dan kan je bij mij terecht. Samen kunnen we de puntjes op de i zetten tijdens de voorbereiding, om vervolgens tijdens de fotoshoot de beste composities te creëren.

 

Met Wieked Styling ben je verzekerd van een gepassioneerde en betrokken aanpak. Ik werk met een hands-on-mentaliteit om ervoor te zorgen dat alle vooraf gedefinieerde ambities tot in de kleinste details vakkundig worden gerealiseerd, resulterend in prachtige foto's. Deze beelden kunnen vervolgens worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals een nieuwe catalogus, magazine, folder, website of sociale media.

Heb je vragen of wil je graag samenwerken? Laat het me weten!

bottom of page