top of page
Interieurstyling in Hospitality
Interieurstyling in Hospitality

INTERIEURSTYLING

Hoewel de basis van een concept goed kan zijn, kan er toch iets ontbreken dat cruciaal is: storytelling. Wieked Styling is gespecialiseerd in het stylen van ruimtes en zorgt ervoor dat de elementen van het concept perfect samenvloeien, waardoor het gewenste verhaal tot leven komt.

 

Wieked Styling hanteert een praktische aanpak: van inkoop tot uitvoering, om de klant te ontzorgen en om zelf intensief met het project bezig te zijn. Samenwerken met architecten, ontwerpers en interieurbouwers is belangrijk om gezamenlijk het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast vind ik het heel leuk om betrokken te zijn bij de finishing touch!

 

Interieurstyling in de hospitality branche is de kunst van het creëren van een verfijnde ambiance binnen de muren van een hotel, restaurant, café, maar ook de ruimtes in bedrijfspanden waar mensen elkaar ontmoeten en samenkomen. Hiervoor gebruikt Wieked Styling een mooie mix van natuurlijke materialen, veel groen, een combinatie van oud en nieuw. Het toevoegen van een funfactor mag niet ontbreken, alles voor een totaalbeleving en een lach op het gezicht.

 

TOTAALCONCEPT

Ieder ruimte, groot of klein, wordt op dezelfde manier benaderd. Hierbij ligt de focus op de functionaliteit van de ruimte en de wensen van de opdrachtgever. Aan de hand hiervan ontwerp ik een totaalconcept dat uit meerdere adviezen bestaat. Hierin wordt het toevoegen van kleur, materiaal, vorm, belevingsaspecten, afwerkingen en interieurproducten afzonderlijk benadrukt. Met oog voor detail en natuurlijk een gedetailleerd lichtplan zorg ik ervoor dat deze ruimtes overdag en in de avond dezelfde sfeer ademen.

 

Wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laten we een kop koffie drinken!

bottom of page