top of page

Hospitality interieur ontwerp en uitvoering
WE ENABLE CLIMBERS

Een van de grootste projecten van Wieked is de nieuwe vestiging van We Enable Climbers in Breda. Een specialist in klimmateriaal voor professionals op hoogte, sportklimmers, alpinisten en outdoor bedrijven. 

Voor hun nieuwe vestiging heeft Wieked het totale interieur ontwerp verzorgd, inclusief uitvoering. Het grote pand, van maarliefst 1.728m², omvat een ontvangstruimte voor klanten, een klimshop, kantoorruimtes, bedrijfskantine, een magazijn en een klim oefenruimte. 

Voor We enable Climbers was het uitgangspunt: een open cultuur waar met plezier met elkaar gewerkt wordt. Maar niet alleen de werkplekken, maar ook de showroom moest een plek zijn waar klanten met plezier worden ontvangen. 

 

De sfeer die bereikt wilde worden is het loft gevoel, een aantrekkelijke werkplek waar iedereen zich welkom voelt. Een open industrieel karakter waarbij de stoere elementen van het beton, het huidige luchtsysteem en elektra niet verborgen zitten maar juist zichtbaar zijn. En natuurlijk niet te vergeten, de Wieked twist, met kleurelementen en creatieve vormen en materialen. 

Fotografie Danique Koenen

bottom of page