top of page
foto groep_zonder logo.jpg
FOLDER-Jungle-21-72dpi.jpg
StylistChoice-WEB-webensocials-Capture0011-129-2.jpg
StylistChoice-WEB-webensocials-Capture0001-94.jpg
UR mock-up hoofdbeeld plat.jpg

PRODUCTDESIGN

Als product ontwerper heb ik de vaardigheden, creativiteit en expertise om op maat gemaakte producten te ontwerpen die echt uniek en persoonlijk zijn om zo het concept te versterken. Product design is een belangrijk aspect van het creëren van een geweldige klantervaring. 

 

Uniek productontwerp voor jouw concept

Een aantrekkelijk productontwerp wat helemaal past binnen de beleving van een concept is cruciaal om potentiële klanten te verleiden. Mensen zijn visueel ingesteld en een doordachte presentatie en verpakking van jouw product of concept verhoogd de merkbeleving.

 

Een uniek en onderscheidend productontwerp verhoogt de merkwaarde van je bedrijf en uiteindelijk de omzet. Ik wil graag met je brainstormen en jouw wensen vertalen in producten binnen het concept die jouw klant omtoveren tot fans.

 

De voorbeelden zijn eindeloos en altijd passends bij jouw bedrijf, merk en visie. Denk hierbij aan: 

  • Speciaal ontworpen dessin dat terug kan komen in stoffering of behang

  • Logo gemaakt in beplanting

  • Branding uitgewerkt in een te gekke visual op de muur

  • Een maatwerk bar met tegels die niemand anders heeft

  • Een kast passend bij de huisstijlkleuren

  • Een verrassend display gemaakt van materiaal dat je zelf in je assortiment hebt

  • Uniek ontworpen vloerkleden, kussens en wanddecoratie 

 

Productontwerp voor collecties

Wil je een unieke collectie samenstellen en heb je daar creatieve input voor nodig? Ik help je graag om op een originele manier meer uit jouw product of collectie te halen.

Om een voorbeeld hiervan te geven. In opdracht van MONDiART en in samenwerking met vier andere stylisten, heb ik een unieke collectie ontwikkeld: Stylist Choice. Deze prachtige collectie is opgebouwd uit vijf minicollecties bestaande uit producten uit het MONDiART assortiment aangevuld met designs van de stylistes zelf. De vijf minicollecties zijn geïnspireerd op actuele trends en kennen een creatieve vertaalslag in kleur en print. Door voor vijf verschillende stijlen te kiezen spreken we een brede doelgroep aan. Van rustiek tot modern en van neutrale tinten tot extreem kleurrijk. 

 

Wil jij dit ook, maar weet je niet waar te beginnen? Laten we binnenkort een brainstormsessie plannen!

bottom of page