top of page
Vepa Lobby
Vepa Coffeebar
Vepa Restaurant

Afstyling Interieur
Showroom Vepa

Opdracht

Vepa the furniture factory gevestigd in Hoogeveen is een van de meest veelzijdige en vooral duurzame kantoor en project meubelfabrikanten van Nederland. Samen met Wierda Design maakte zij hun showroom passend bij de ze tijd waarin mensen elkaar ontmoeten, vergaderen en werken. Aan Wieked Styling de vraag om het hospitality gevoel meer in de diverse ruimtes te benadrukken.

Uitvoering

In de showroom in Hoogeveen zijn diverse hospitality ruimtes gericht onder andere op kantoren, zorg, onderwijs  en culturele instellingen. Wieked Styling heeft zich gefocusseerd op die ruimtes waar mensen elkaar ontmoeten, zoals de lounge, de koffiebar en het restaurant. Maar ook de boardroom en diverse vergaderruimtes. Allen werden voorzien van accessoires passend bij de beleving van die specifieke ruimte.  

Fotografie Ronald Zijlstra

“Wieke heeft onze showroom getransformeerd van een
productenpresentatie naar een echte beleving.”

"Bij het ontwerp van onze nieuwe showroom miste we de persoonlijke touch.

Een showroom moet niet aanvoelen als een ruimte waar je te gast bent.

Een ruimte waar je je comfortabel voelt is altijd het doel. We realiseerde ons 4 weken voor het voltooien van de showroom dat styling het verschil kan maken. Na een leuk telefonisch gesprek en een eerste afspraak kregen we een prachtige impressie. De inkoop van alle styling elementen heeft Wieke zelf verzorgd. 2 dagen voor de opening van de showroom is alles getransformeerd tot een prachtige warme kwaliteitspresentatie.

Het resultaat is verbluffend en onze meubelen komen nu nog beter tot hun recht."

Gertjan de Kam | Vepa project furniture

bottom of page